Hihi, hej :D

Hej hej ;) Hur är det? :D Med mig är det bara bra :) Asså nu tänkte jag börja säga namn.. Kommentera om de är nåt, typ om du inte vill, typ Steffi, eller nån i klassen? Just say :)
Okej.. När jag kom till Skolan så satt en kompis där (Kompis från Tjautjas) med några från 6:an och en anna i klassen, och vi bara pratade. Sen gick vi ut och spelade basket på skolgården, 21:an. Sen var det dags för gympa, då hade vi Kondistest. Det gick dåligare nu än förut, det kändes som att jag hade astma och andades genom ett sugrör :/ Fast det var nog värre för Jessica förra gången, hon sa till mig att hon höll på att spy.. läbbigt :p Mm.. Vi fick sluta när vi var klara, och när jag hade duschat klart var det fortfarande en halvtimma kvar tills vi började. Så inte hade vi bråttom, nej :D Andra lektionen var det dags för Spanska. Vi behövde faktiskt inga grejer, utan vi kollade bara film om en tjej som fick cancer i nacken. Sen tappade hon allt hår och så blir det ganska virrigt, hon sa att hon älskar Jesus (En kille som fanns då, i hennes värld en kille som hon pratat med) men hennes föräldrar trodde att det var Jesus i himlen.. Jahapp. Sen tog lektionen slut, och då gick vi och åt. Det var pasta med något kött.. :p Men det var gott :D Efter det hade vi bild, då skulle vi använda 4-5 tavlor, och beskriva ett brott och sen brottpersonen. Brottpersonen blev nog lite väl bra beskriven.. :p Japp... Sen fick vi ta hem tavlorna vi målat, men min gick, såklart, sönder på hemvägen när jag hade cyklat men mamma har tänkt tejpa bakifrån.. :) Hoppas det blir fint, det var trots allt inte så stora sprickor. :) Och igår var vi ju på bibblan, och sen kom Gustav. J bakifrån och tänkte att jag skulle skjutsa honom på pakethållaren, men nej, så jag klev av. Då sa han "va får jag cykla" men jag han inte ens SVARA :p Så då cykla han iväg, och när jag fick tillbaka den var den i ett väldigt dåligt skick; Sadeln var SNE!! :( Kom igen, tyngd? Alla cyklar borde tåla alla tyngder, faktiskt men jag är inte så sur fortfarande. Sadeln är ju fixad, men han får inte cykla igen. Okej, nu orkar jag inte skriva mer, men hejdå :)

                                     //Linda


One Direction ♥ Vem gillar dem inte?? <33 Gissa om jag kommer tjata om dem hela sommarlovet.. :)

One Direction!! ♥

Hej hej ;D Just nu sitter jag och lyssnar på One Direction, ett pojkband som är såå bra♥ Nu ska jag berätta lite om dagen.. :) Jag cykla till skolan 20 över 7. När jag kom dit, var klockan typ.. 25 i? När jag kom dit var allt tyst, jätteläskigt :c Men efter några minuter började det låta där nere, och då blev jag typ.. mera säker på att det faktiskt överhuvudtaget skulle vara skola idag :I Första lektionen var Matte, men då räknade vi inte, utan vi tränade på brännboll för vi ska ju spöa klassens föräldrar den 6:e Juni!! ;D Hoppas vi bara klår dem då :I Vi är ju mindre men vi ska klå dem, vi har typ öva 3 gånger men.. vi får se hur det går, håll tummarna för oss :)♥ Rektorn, som nu är vår mentor, skulle ta med sig något, någon gång skulle han ta med sig något fika? Vet inte när :p Någon tar nog med sig Marshmallows, så vi kan grilla :) Såklart blir det ju korvgrillning också, vi får se..? XP Jahapp. Andra lektionen var svenska, då skulle hela klassen förbereda talet som vi skulle göra senare under dagen. Sen hade vi SO, men jag och två kompisar hade inget att göra, så vi spelade ett frågespel, flaggspel och det berömda spelet twister:) Man twistrar verkligen ihop sig, min ena kompis börja gapskratta så hon ramlade ihop när andra kompisen sträckte sig lååååååååååååååååångt. Då förlorade hon.. :p Hahha :) En rolig SO-lektionXD Sen hade vi lunch, och då åt vi kött med potatis. Sen var det svenska igen, och då var det vår grupp först som skulle hålla våra tal, och under tiden var dem andra på biblioteken. Jag tycker faktiskt det gick rätt bra för mig, jag hade lite bilder. Om du undrar vad jag pratade om, så pratade jag om min syrra. Sen var det våran tur att gå på bibblan, jag lånade.. 4 böcker. Det handlar typ om en tjej som blir träffad av en blixt i ettan och upptäcker att hon får en speciell kraft som kan hjälpa FBI att hitta försvunna personer. Jag har inte hunnit läsa mycket, men de verkar vara tummen upp på baksidorna i alla fall :) Dessutom hade jag cykeln med dit bort, och min cykel blev SABOTERAD.. tack så mkt.. :p När en kille i klassen cyklat på den, hade hans tyngd tryckt sadeln så den lutade som att man var i en dum uppförsbacke. Kul.. Men det gick bra i alla fall, men jag vet att han inte får cykla igen på den :p Måste verkligen få en ny cykel.. I jo försej, jag kanske får en vart andra år, för jag fyller år på hösten och jao.. ni fattar :p det kommer ju vinter och så ja, jag växer ju ikapp cykeln FORT, den är för liten nu. jahapp.. nu ska jag ge er lite bilder eftersom jag inte gett er det på länge :)

                       //Linda
 

Hihhi jag :)


Harry Styles.. vem mer gillar inte han?? ♥



Hej hejj;D Ha det gott ;) //Linda


Hej! Bloggar bara lite snabbt :)

Idag är det Tisdag, och det har varit en bra dag :) Jag har också bytt bloggdesign.. vet inte varför, ville bara ha en av dem som fanns:) Idag har vi haft idrott, och på idrotten spelade vi fotboll, sjuan (vår klass) och sexan. Det var blandade lag, så sjuan bara inte spelade och sexan bara spelade, utan man måste ju blanda. Min bästis (hon som har bloggen www.meandmycake.blogg.se) kan göra JÄTTEBRA headers och teman <33 hon och jag träffas nog under sommarlovet, så vi ser vad det blir då :) nu orkar jag inte skriva mera, hej hej nattiii ;D

                  //Linda - Ha det toppen ;) Ska försöka skriva imorgon igen ;I


Ska dela med mig lite tankar och en länk till en sötis ♥

Hej hej! Nu sitter jag och tittar på Eurovision Song Contest. Min favorit hittills är ju, såklart, Loreen! Och en grej jag skrattade åt var att Jedwards blev blöta, hihi! ;) Okej, nu är jag typ trött.. Hihi :) Okej, nu ska ni få en länk till min bästis nya bak- och dagblogg ;) Hoppas ni följer henne, hon är en riktig schyst mänska ;D Här är länken: 
www.meandmycake.blogg.se. Vore schyst om ni följde henne ;D Gonatt och; RÖSTA PÅ LOREEN!♥

Sov gott nu. ;)
//Linda

Eurovision song contest ♥

Hej på er, förlåt för att jag inte bloggat på ett bra tag. Vem tycker ni ska vinna Eurovision Song Contest? Jag tycker att Loreen ska vinna, hon liksom fick min röst direkt jag hörde henne i Melodifestivalen ;D Jahapp. Idag har jag typ inte varit med några kompisar, utan jag har bara gjort vanliga saker; Handlat till Mors dag (som jag bara gör en gång om året men jaja), köpt grejer till farmor också som pappa ska lämna till henne, köpt lite som hjälp för min fasters man som vill ge tårta till sin fru imorgon, men han har ju en ny opererad rygg så vi hjälpte honom och köpte en tårta. Mamma sa ju, såklart, innan vi åkte om hon fick följa, men då sa jag att det skulle bli så jobbigt för Johnny om han fick för många gäster. Han skulle ändå inte tycka att det var jobbigt, tror jag. Han hade fått låna en speciell säng av någon, och den sängen kunde justeras upp och ner med små knappar; t.ex. såna som dem säljer på Jysk här i Gällivare. Alla har väl pröva såna? Jaja, nu ska jag hälla upp chips och ha en bra lördagskväll. Ha det ni med ;) ♥

                                                       //Linda


Hej Hej!! :)

Imorgon är det Matteprov.. :p Jag hoppas det går bra :I Det känns som jag kan allting i häftet jag fick av rektorn, hihi ;I Idag cyklade jag till skolan, igen.. Det har jag vant mig vid, och det är ganska kul när man cyklar hem för det går snabbt, och om jag inte tittar i marken hela tiden ser jag ju massor ;D Dessutom tar det tjugo min till skolan, medans det annars tar 8 min hem ;) Min kusin har fått en kanin också, som han har bestämt namn till, och hans kanin heter PUTTE ;)♥ Säkert jättesöt, jag har inte sett den men jag gillar kaniner, dem är såå söta ♥ Hihi.. ;D Usch.. Imorgon är det en lugn dag utan sovmorgon.. blääääck :o Vi slutar typ först tre, och börjar 8, det känns inte kul över huvudtaget :( Jahapp. Just nu LÄNGTAR jag snart ihjäl mig till slutet av Juli, för då är det den där släktträffen.. JIPPI ♥ Det kan bli tjorvigt med.. alltså med boplatserna, men vi SKA fixa det!! ;D Det är ju någon speciell dag då, men alltså.. det måste gå även om allt är fullt, vi ska få plats ;) Okej, nu har jag inte bloggat på länge.. Förlåt :p Idag har vi också varit och köpt den första mjukglassen. ;) Alltså det var inte första i år, men det var den första här i Gällivare :) Hihi, det var gott. Innan det gick jag ut med hunden också. Jag har ändå haft det hyfsat bra idag, det har inte varit perfekt men ändå en dag. Jag kom till skolan 20 i åtta. Jag köpte en macka, Min kompis hade redan ätit. Sen gick vi ut, Spelade lite basket. Det var fortfarande länge kvar till idrotten. Sen kom hon vi väntat på och då gick vi till omklädningsrummet, men då var de nå LKAB-gubbar som hade hyrt VÅRT grupprum :( Då fick vi byta om på Sporthallen. Sen gick vi till vår grusplanen. Jag och en kompis fick hålla i uppvärmningen, och det var pinsamt för MIG när alla ställde sig i en ring och väntade på att JAG skulle värma upp dem. Styra uppvärmingen. Det var HEMSKT :( Som tur var skötte jag inte allt, utan första vändan var jag med kompisen. Det var svinläskigt.. ;p Jaha.. sen bytte jag om och gick till skolan igen, satte på mina foppatofflor, och ja.. sen var det bara resten av skolan kvar. Hej då, nu är jag lite.. less på att skriva. Hej hej ;)

//Linda
Ps. En bild ;)


Hej hej, ha det bra ♥

Hejhej ;D Har varit i stugan :)

Nu har jag kommit hem från stugan ;) När vi åkte över Lina Älv så var det ingen is ALLS, och det hade ju varit is för liksom.. 3 veckor sedan typ? Då kunde vi faktiskt pimpla på älven. När vi kom fram till stugan gick jag direkt ner till älven för att se om man kunde elda där, om vattnet inte var för högt. Jag tog fram ett bord också, så vi kunde sitta och äta ute. Min farfar följde också med, och det var väl kul att han kom med :) Sen när vi kom hem, for vi förbi Dokkas-kiosken, och vi fick Ben & Jerry's av Farfar, han köpte dem åt oss!! ;D Hjälp, vad snäll han är :) Jag sa tack flera gånger.. :p När vi kom hem så satt jag mig ner och åt lite glass, sen började den smälta och nu har jag satt undan den för att spara på den ;D Okej, nu ska jag gå. Ni får ha det bra, Hej då!! ;) 

                                         //Linda


Nytt skal.. ♥

Ja, min syrra har gjort ett fint skal till mig ;) (Ni ska få en bild på det) Jag tycker det blev jättefint, bara kanske.. lite väl mkt? Kommentera vad du tycker, här kommer bilden;


Blev det för mkt? ;p

Jaha, nu ska jag berätta lite om dagen..

Idag är det regnigt väder, det betyder ju liksom ändå att om det är dåligt väder idag (kyligt typ) så får vi en varm och solig sommar, JIPPI ;D Hihi.. Idag var jag med en kompis i typ.. 2 timmar? Min pappa kom och hämta mig vid 1, men vi kanske var hemma först.. 2? Pappa pratade med min kompis pappa och så jaa.. :p
När vi väl kom hem, så åt vi Havregrynsgröt.. igen, vi åt det igår också :p Pappa orkar nog inte göra något annat till lunch, troligtvis ;p Sen for vi till fammo :D Vi kollade lite på hennes nya husvagn, och så fick vi lite bullar ;) Pappa fick Kaffe. Syrran ville också ha kaffe.. asså.. hon tyckte det inte ens var äckligt..? Jag försökte filma henne och se hennes min medans hon drack kaffe, men inte fick jag det utan hon höll för ett mjölkpaket för hennes ansikte :p Sen kom jag hem, ringde kompisen som jag skulle va med om det inte blev för sent som det blev.. :p Nu är det typ också bara TVÅ VECKOR kvar till sommarlovet.. ♥ Längtar!! ;D Jahapp.. Hur har ni det då?? ;D Hihih, hejdå ;D Ska skriva imorgon igen, vi far nog till stugan över dan då, vi ska nog titta på islossning och sådant ;D Farfar kommer kanske med, om han inte gör det så kommer min kompis med;D Hihih, hejdå ;D

                                                                    //Linda

Har varit m. kompisen HELA dagen ;)

Jo, jag har varit med kompis hela dagen X) Vi var hemma hos henne, vi var ute också. Det var också så att typ två småungar hela tiden stod och stirrade. det var ganska jobbigt.. ;p Tror dem typ var kära i oss eller nåt? :c Hihihh, när vi sa till den minsta att han var gullig för att skrämma iväg dem, så cykla han iväg skrikandes hela vägen hem HAHAHH XD Vi började gapskratta!! ;D En av dem ramlade med cykeln, och en av dem backade med cykeln och ramlade över han ;D HIHIHIHH ;D Nu är jag trött, och jag orkar inte skriva mera. Sov gott!! ;D

                                                                       //Linda

Tillbaka från Praoen ;) Nu ledighet Torsdag och Fredag.. XP

Ja!! Nu är jag ledig, JIPPI ;) Likaså syrran och pappa.. Undrar vad man hittar på i veckan nu då? ;D Av dem på Expo fick jag ett spel; Alfapet Twist ;D Det är säkert kul, det står, btw, att man kan bli liksom.. Kan framkalla beroende. Jag tror inte på det så mycket, men det händer säkert för min mamma? Är helt hundra på det.. Hon är spelgalen? :'( Inte kul, hon vinner ALLTID, och då menar jag alltid. Det är bara en grej som jag glömde till praoen, och det var ett papper där vars dem skulle säga hur jag skötte tiderna och sånt. Om jag inte kan komma med det idag innan klockan är 18:00 så vet jag inte vad jag kan göra.. Mamma börjar ju laga mat 5, sen ska dem diska, och så ska dem vila och nästan alltid måste dem gå ut med hunden innan vi far någonstans. Jag kan inte stressa på dem, då säger det bara; "OM jag inte får vila, så åker vi ingenstans!" och då kommer jag dö.. :p Vet inte om dem är lediga imorgon heller, och idag efter (om vi far) vi har varit på Expo och lämnat pappret och fått igen det så vet jag verkligen inte vad jag ska göra om dem har stängt imorgon och jag kommer skicka in det mesta idag. Jag har det ganska stressigt nu, jag känner det i HELA mig.. Ok, men nu är det dags att leva vidare. Ha en bättre dag än vad jag har, bloggläsarna ;)

//Linda

På Bilprovningen igen ;)

hej hej! :D Nu är jag på bilprovningen igen.. och imorgon och på fredag är jag, Pappa och syrran lediga, men inte mamma. Vad ska jag göra då? ;)  Inte vet jag.. vi får se :) Vi kanske far till stugan, jag vet inte faktiskt :p Om vi är hemma torsdag, fredag ska jag nog vara hemma eller med kompisar ;D Idag ska vi äta på grillen igen, och då kommer kanske en annan kompis till mig och blombackesflikka och äter med oss ;) Man får väl se..? ;D Jag tror att Pappa tycker att jag är lite störande när han jobbar, att det var därför han skickade ut mig hit? Jag vet aldrig typ :o Jaha.. men jag ska skriva mera ikväll hur det var idag, hej då och ha det bra ;)

                                  //Linda

På bilprovningen ;)

Just nu är jag på bilprovningen, pappas jobb, och väntar på att Djurmagazinet och Expo ska öppna ;) Jag började cykla tjugofem i nio, jag hade liksom inget annat att göra hemma.. Axa väckte mig klockan 6 när pappa hade åkt, hon ville troligtvis inte vara själv. Nu har jag druckit varm choklad, och fått lite coca-cola till maten idag eftersom att jag glömde bort att ta med egen dricka till maten.. suck.. Jaja, det kommer i alla fall bli en toppendag ;) Idag är det soligt.. det är toppenväder också ;) Igår toksnöade det, men idag ska det vara sol HELA dagen.. <3 Idag slipper jag cykla hem också, för pappa tog bilen till jobbet :D Vi får allt se om cykeln får plats, det borde den göra, den är ju hyfsat Liten. Om ungefär en kvart pallrar jag iväg mig till Djurmagazinet, Expo och då börjar en rolig dag;) Dagen var ju rolig igår också, men inte säkert lika rolig som idag. Nu ska jag avsluta inlägget, så.. jag ska skriva igen ikväll hur det var idag, om jag inte är för trött (gäsp). Okej, hej hej och ha en toppen dag ;D

                                                                  //Linda

Godmorgon ;)

Hihi hej! Igår, var jag på Expo och praoade. Jag börjar 10, och slutar fyra, men det är inte dåligt.. kanske att jag är för trött för att orka med att blogga? Kanske det.. Vi fick städa akvarium, och ge nytt vatten åt marsvinen, hamstrarna och fåglarna ♥ Vi fick lasta in vintersakerna i butiken in i lagret och ta ut sommargrejerna :) Ganska tungt, men kul ;I Just nu ligger jag på golvet, på hundens bädd, och hon gillar Drake ft. Rihanna - Take Care, för hon somnar till den! Så gulligt.. ♥ Jag har nyss ätit också, jag åt två mackor och ett glas mjölk. Till praoen ska jag ha med köttbullar och mos ;) Mikromat.. hihi ;) Jag ska först börja åka nio, och jag är uttråkad.. Ida är det i alla fall finare väder än vad det var igår, för då snöade det. Det känns konstigt att det måste snöa i maj, det är inte ett dugg kul.. men nu ska jag gå, hej hej ;)

//Linda

Carly Rae Jespen - Call Me Maybe

Nya favvislåten!! :D

http://www.youtube.com/watch?v=n0XguJCwIVc

Kika på den :D

Nytt tema!! :D Pink Fusion.. ♥

Hej Hej!! :D Nu har jag ett nytt tema, jag tyckte det blev snyggt :) Ska kolla om jag kan redigera det lite senare, lägga till en bild också. Idag var jag med bästisen, från 10 till 20 i 1, då hon skulle till frissan. Hon har färgat svarta slingor i håret.. lite läskigt tycker jag, men det blev fint :) Sen när jag kom hem, sa mamma att mina kusiner skulle komma så jag kunde inte komma till kompisen igen som jag tänkte, och jag hade kul med mina kusiner :) Vi spelade ruta med namn. Man t.ex. säger ett namn, kastar bollen och om man rör i bollen, sen tappar den, då blir man kallad för det namnet under lekens gång. Tycker det är ganska kul!! :) Imorgon har jag PRAO med blombackesflikka.. :) Vi ska praoa på djurmagazinet och expo, det kommer bli kul! :D Vi ska äta på frasses också.. :) Ser en aning fram emot veckan.. :D Okej, nu måste jag gå, hej hej//Linda


Godmorgon!! :)

Nu har jag vaknat, och jag känner mig pigg. Igår rensade jag ut hela min garderob, hihi XD Jag fick en hel säck med kläder av syrran, men jag ville typ bara ha hälften.. Jag valde bara dem kläder som jag tyckte var snygga.
Idag är det soligt väder.. ♥ Jippi!! Hihih.. Nu ska ni få en bild på lite kläder som jag fick igår och dem jag ska ha idag :D (fotad idag)

Dagens outfit :D
Hahah.. jag ser lite tjock ut i den.. det ska ändå vara så.. :D

Jepp, tyckte på bilden att jag såg tjock ut i den.. :p Jahapp, jag får säkert lite mer att skriva ikväll på dagens slut.
Ha det bra idag!! :D //Linda

Jaag!! :D '
Hej hej!! :D


Har kollat film på datorn :D

Hej hej! Idag fyller blombackesflikka år.. grattis IGEN!! :D Nu har pappa satt Örondropp i örat på mig.. Känner att det blev lite mkt. Inte kan han..! Alltså det blir perfekt när mamma sätter dropparna, men när pappa gör det blir det bara dåligt.. :( Han ursäktar sig med: "jag kan bara motorer, inte öron". Schyst..? Idag har jag varit mest hemma, jag har tagit hand om HELA min garderob, och nu känner jag: Vad ska jag ha på mig imorgon? Måste bestämma mig innan jag går och lägger mig, för på morgonen hoppar jag i duschen. Imorgon ska jag också hitta på något, typ.. inte vet jag. Nu sitter jag bara i köket och skriver.. valpen tuggar ben, och pappa somnar i soffan? HIHIHI :D Jag har tyo tråkigt..? =( Vet inte.. okej. Nu ska jag gå, och fixa kläder, borsta tänderna sen kommer jag stupa i sängen och sova gott. Vad hade ni för godis idag då? Jag har haft grillchips och en Fanta Lemon, Fanta lemon är jättegott!! :D Okej.. typ min favvodricka, jag började bara älska den i Piteå!! <3 Okej.. då hörs vi imorgon då, jag SKA skriva då.. jag hittar nog något att skriva om. Okej, natti natti alla bloggare och bloggläsare. Godnatt!! ;D Om ni har några funderingar, t.ex. om vad jag gjorde i Piteå, om jag inte skrivit det i alla fall. Okej, Natti natti!! :D


                                                                    //Linda

Inget och skriva, ni får en bild istället:


He broke my heart to prove that he only takes the best.

Middag snart, makaroner och ?

Jag måste berätta om det speciella som hände igår.. Jo, jag skulle ta någon grej ur våran skräplåda här hemma, och ni vet såna här;
 

Jo, såna där som man har på isborrarna längst underst som kan gå igenom is? Gissa hur VASSA dem är? Jag fick ett snitt i fingret!! Jag började blöda i över tio min. Det blöder fortfarande lite :( Inte blev det så himla djupt jack, men jag var rädd. Det kunde ha skett en inre skada..! Det har ju skurits ett snitt i en blodådra också. Läskigt.. Det gör ont i fingret när jag skriver på datan, så jag får hålla undan det.. :p Jobbigt. Imorgon har jag spanskaläxförhör, och jag undrar HUR det kommer gå? :p Nu ska jag äta, jag skriver om hur det gick på läxförhöret imorgon, hejdå! :) 

                       Linda


ÄNTLIGEN SOOL ♥


http://www.bloglovin.com/blog/3586680/linda?claim=4xp9ywn8a6j">Följ
Följ min blogg med bloglovin!! :)

hihi aa det där var lite till bloglovin.. :) Hihih jag kände bara för att skaffa mig det nu ;) Jaha.. nu ska ni få se lite bilder på hur det är ute NU, bara två dagar efter snökaos.. :) Ni ska även få en bild på min lilla gulleplutt idag :)
Hejdå, jag har, tyvärr, inte så mkt att blogga om, men jag ska skriva ikväll om jag får nåt å skriva om, annars blir det imorgon igen... Hihih, nu bilderna! :D 
 
Axa in my <3
Axa, jag kommer alltid å älska dig i vått och torrt.. ♥

Äntligen sol! :)
Sool!! :)

Sol.. sol sol sol är vad man vill ha hela sommaren <3

Okej det var allt för idag, om jag inte bloggar på kvällen igen, hejdå! :)

//Linda


Fint väder ♥

Hihi jaa! Äntligen har vi fint väder.. ♥ Känns ju jättebra, liksom. Nu ska jag ju egentligen göra en rapport om vulkaner, men jag kommer ingen vart :p Hur gör man en rapport, egentligen? Alltså jag har olika saker överallt att skriva om, huller om buller. Vad ska jag göra? Jag har några dokument här hemma, också i skolan på mitt konto där. Hur ska jag göra?? :( Pappa säger att vi kanske tar fram cykeln idag! Då kommer jag slippa GÅ till skolan, men då måste jag ju cykla i jo för sej.. btw så är det ju uppförsbacke hela vägen till skolan. Men nerförs hem!! :D Behöver typ aldrig trampa då :) Typ alltså, det är ju bara två uppförsbackar hem, medans det är två nerförsbackar till skolan. Jag tror faktiskt det bara är en.. :p Jahapp. Idag har min syrra fått räls.. Undrar hur hon ser ut och om hon läjspajj? Hihi:) Jag kommer inte reta henne.. det skulle ha varit kul, men hon är redan nog liksom.. tycker det är jobbigt? :p Nu står hon däruppe, ska kolla hur hon ser ut? :) Hihih men nej.. jag fick inte se. Hon blev typ sur för att jag hade hört mamma säga det till syrran typ tusen gånger? :p Hon "läspajj" inte.. hade trott att hon skulle göra det. Jaha, men nu orkar jag inte blogga mera, Jag skrev i alla fall..

                                                         //Linda

Laddar hem film, medans vädret suger :(

Hihi ja, vädret idag är DÅLIGT.. Jättedåligt.. :'( Som sagt, nu har jag kommit hem från bästisen och jaa.. :) Vi hade kul, vi spelade spel med hennes pappa (Vet inte varför..?), och det var väldigt kul :) Det var ju så, jag förlorade första matchen, men praktiskt sett (även om vi inte hann klart den andra) så vann jag den i alla fall! :D Min kompis håller med om det!! :D Vi kollade också på tv, och vi hade kul. Jag kittlade ihjäl henne flera gånger, hihi :D Men när kommer sommaren egentligen? Jag ska ge er en bild som jag tog från mitt fönster IDAG.. :(


MM det är suger, eller hur? :o

Ni ska få en till bild på vad Axa gjort med mina glasögon.. :'( (Vi har beställt nya..)


Schyst va? :p

Okej, nu hoppas jag att något som har hänt för mig inte händer för ER.

Ha det bra//Linda

Hur har eran helg varit?? :D


Hej! Plättar till lunch ♥

Jo, igår bloggade jag ju inte senare på dagen, men nu får ni en bild på vad jag köpt (Inte mycket..).


En svartvit stol, inkl. en hjärtkudde med mönster som en kossa, hihih :D

Tyckte det var kul, den passar bra till mitt ruum! :D Den framhäver typ mig; En tjej som gillar att bara sitta ner, skriva eller läsa eller gå igenom facebook på datan? :D Jag tycker bara om den såå mkt! :) Idag ska jag igen dra till min bästis, vad ska vi göra idag? Och gissa vad som är HEMSKT? Det har snöat hela dumma långa trista dagen igår, också var det bara paus i en dum kvart i morse.. :(  Jo, också när jag gick ut med hunden så var det typ KRAMSNÖ? Hur har ni det, med vädret alltså? Jahapp.. Men jag ska försöka få lite tid att skriva ikväll igen, nu blir de plättar, sen går jag till kompisen.

                                           Kram!!//Linda


Loppis på Nordan idag!! ♥

Idag är det loppis på Nordan, kommer bli kul! :D Jag vet inte vad jag kommer att hitta, men jag kommer hitta en massa, det gör jag alltid!! :D Jag kanske hittar en fin tröja, några böcker eller nåt liknande :) Typ en väska! Fast jag har ju redan såååå många väskor, så jag vet inte direkt.. :) Jag har typ vaknat för 50 minuter sen.. :( Jag ville sova längre, men det blev ju inte.. Suck.. Just nu sitter jag bara i mitt kök och kollar ut genom fönstret; DÅLIGT väder :'( Men sol! Dåligt väder men sol? Var leder det, egentligen? Får man ta fram cykeln i helg eller inte? :p Jajja.. Jag kan faktiskt ge er en liten bild på hur det ser ut utomhus :) Men den får ni i slutet.. :) Nu ska jag berätta lite om liksom gårdan.. :D Igår kom jag ju hem innan 12, lyyyyx!! :) Ja.. och då gick jag ju ut med hunden som bara jagade löv och stirrade på fåglar, en i taget i typ en kvart eller två? Inte vet jag. :p Sen just när jag kom in ringde jag min kompis, och just då var hon inte hemma men sen ringde hon upp mig igen, och då kom jag hem till henne :D Vi hade kul, vi kollade mest TV, och pratade om olika saker, och det var jättekul! :) Sen fick vi skjuts av Flisans (Felicias) pappa hem till mig, och då var vi på mitt rum och övade på Keyboarden :D Eller? Jag tror vi bara pratade :) Kommer inte ihåg riktigt..? Jaja.. sen när jag ätit kom Flisans pappa igen och hämtade henne, då följde jag med och då spela vi spel och kolla tv. Vi drack också upp alla hennes Pucko-drickor, hihih! :D Jaha, men jag ska försöka blogga mer igen ikväll, annars gör jag det igen på morgonen imorgon:) Ha en bra dag!! :D

                                     Linda


Hejsan! Har haft bild idag :)

Hej! Jo, jag har haft bild och jag gjorde då ett självporträtt på mig själv, Jag fick lite hjälp av läraren.. :) Det skulle gå åt skogen om hon inte hjälpte mig. Man skulle först rita av sig på en spegel, där vars man såg sig själv. Då gick det dåligt för mig, men sen kom hon och hjälpte mig med ansiktsform o så. Efter det fyllde jag i lite kläder och sånt, ögonfransar, m.m. Eftersom bilden var sista lektionen, har jag ju mera att berätta.. :) Jag kom till skolan typ.. Kvart i åtta? Vi började 08:50 idag, men jag går alltid så jag är där innan åtta. Först av allt på dagen var det ju mattestuga, och jag gick på den och räknade några tal. Sen kom min macka (vi kan beställa frukost på skolan) och då slutade jag räkna. Jag åt upp mackan, på vägen till idrotten (ganska jäktigt?). På idrotten hade vi friidrott. Jag har ju gått i friidrott, men jag blev lite less på det så därför slutade jag, men eftersom att jag vill träna så letar jag efter en ny träning, vissa har tipsat mig om handboll men jag vill nog börja dans igen ;) Om jag ska börja dansa nånstans, ska det definitivt vara i min gamla dansgrupp, men jag tror att dem har lagt av :c Jaha.. så kan det ju gå. Efter idrotten var det Spanska, och då fick vi en spanska läxa. Efter spanskan var det lunch, sen hade vi bild. Det var roligt :) Efter bilden hade jag kommit en liten bit, men då hade jag glömt mitt glasögonfodral och sånt :( Då fick jag vända och hämta det.. Men det gör ju inget! Sen när jag kom hem, var min syrra redan hemma. Jag hade glömt bort det, och jag blev nästan lite sur när jag trodde att hon hade tagit med sig nyckeln i fickan till skolan :( Det har typ hänt tre gånger.. Jaja. Jag gick ner, och sen ringde jag en kompis o då var jag med henne till kvart i 6 då hennes pappa kom och hämta henne för att hon skulle äta. Vi hade varit både ute och inne, faktiskt :) Ute spelade vi ruta, om ni vet vad det är? Då spelar man liksom basket, och studsar den på en ruta så hårt som man vill, och då ska den andra försöka fånga den, men man måste ju helst vara mer än 2.. om nån annan åker ut då vinner man ju hela tiden.. Det dåliga idag var också att jag glömde engelska boken i skolan, och vi har läxförhör IMORGON. Det var inte så duktigt av mig..? :( Jaha, vi får se hur det går när jag bara kommer plugga imorgon. Men vi får höras imorgon, HEJ!

                               Linda


Hej! ♥ Tillbaka från Piteå nu..

Nu ska jag snart äta, tror jag.. Efter det far vi till min kusin, han fyller år idag :) Igår kunde vi ju inte komma, för då var vi ju på väg hem. Hoppas det blir kul hos kusinen, det är det ju alltid iaf :D Jag skulle blogga igår, jag höll på att skriva ett inlägg men då försvann allt jag hade skrivit. Det var jättetråkigt :( Så jag skrev inte igår.. jag hade skrivit jättemycket :( Jag kan berätta lite nu istället.. Vi var både hemma hos tremenningarna, och vi var på stan och utomhus, på en av dems skola och gungade och mycket mer! :D Jag hade en fantastisk tid i Piteå, tack ♥  Nu ska jag berätta lite vad jag har gjort idag.. Pappa väckte mig en halvtimma senare, han ville väl att jag skulle få sova längre efter den långa resan. Nu ska jag äta, jag hinner inte blogga mera HEJJ! :D


Linda

RSS 2.0