heej! Ska bara ge er lite info om den nya bloggen;D

här är min nya: www.fotolivetmedmig.blogg.se ni kan gäärna föölja meejj!! ;)
Kram Linda

Bloggbyte!! Jag ger er lite mera info sen.. :)

ja som sagt; mera info sedan!! ;D

Hej alla bloggare och bloggerskor o bloggläsare!

Hejjsan! Snart ska jag till marknaden, men jag hinner blogga.. :) Jag vet inte vad jag ska köpa på marknaden, får se om jag hittar något jag verkligen måste ha.. Jag hittar alltid något ;) Jag gillar alltid någonting där. Idag har jag inte gjort nåt speciellt.. men jag tycker att det är roligt med marknad... :D
Just nu kollat jag på något program bara "Hi im Jim and i got LMS". Tycker det var ganska konstigt men jaja. Idag har vi bara haft engelska o matte  och vi sluta kvart i 12. Det är kuul! Men ja, om tio minuter slutar mamma jobba o då ska hon bara byta om o sen ska hon hämta Syrran o en kompis och sen hämtar hon mig också åker vi ;) det är kanske bara en halvtimme kvar, ska skriva efter åt,

Hejdå!

Linda

Fick läxa i Spanska.. :(

Ja, nu ska jag prata lite om läxan o så vad vi ska göra: Vi ska kunna lite sidor på Kapitel 13 och lite glosor också. Vet ni vad Axa gjorde för ett litet tag sedan?? HON TUGGADE SÖNDER MITT GLASÖGONFODRAL. Är det verkligen okej, tycker ni det?? Tycker inte jag.. Men jag har inte så mkt att skriva, hejjs!!

Linda

Hejj.

Hur är det med er alla?? Med mig är det toppen ;) Idag har jag inte gjort något speciellt.. Förresten, skrev jag igår?? Om jag inte gjorde det så var jag på Dollarstore och då köpte mamma till mig foppatofflor som jag hade i skolan idag. Det är mycket bättre än mina klumpiga stövlar jag annars har.. :p Under skoltid idag var det tråkigt men ändå lite kul.. Det var ju roligast på engelskan. Då kollade vi filmen "Tusen gånger starkare", som handlar typ om att man inte ska behandla tjejer och killar olika. Har ni sett den?? :) Vi har fått frågor också om den. Den ska inlämnas nästa onsdag. Det är den tredje dagen efter lovet och då får man en mini-läxa.. :p jag gillar det inte. Dessutom skulle jag ha med mig pengar idag, för vi skulle ju kolla den där filmen men jag har inte fått veckopeng på jättelänge, så jag är PANK. Jag hatar att vara pank, usch :( Men till marknaden i helg får jag nog lite pengar.. i alla fall några hundringar.. hehhe. Det får jag ju allt hoppas på, eller hur?? :D Har ni haft marknad ännu? Jag gillar verkligen varenda marknad, jag tycker dem är så trevliga!! Det är så många trevliga säljare där. Men nu ska jag sluta, hejjs!
Linda

Har varit hos Tandläkaren..

Hej! Jag har varit hos tandläkaren och dem röntgade lite och tittade på mina tänder och sådant. Dem mätte också mina "gluggar" med ett skjutmått. Hon gjorde illa mig :o Hon var nog lite klumpig.. Använder man verkligen ett vanligt verktyg till tandundersökning?? :( Jag vet inte, men antagligen. Dem borde ha specialgjorda skjutmått just för tandläkare. Dem sa där i Gällivare att det var mest tandläkare i gällivare nu, men att det fanns några i Malmberget. Bara väldigt få gånger, däremot. Efter det for mamma och jag på stan. Mamma sa att vi skulle göra det.. Hon sa att det inte heller var någon idé att åka tillbaka till skolan, inte vet jag varför.. Ja, hon sa i alla fall så. Hon köpte fika på Vetehatten.. Jaa.. Jag vet inte vad jag ska göra idag.. men ja, har inte så mycket att blogga om direkt, hejdå!

Linda

hejj :) Bloggar bara snabbt, har huvudvärk :(

Som ni ser så har jag huvudvärk.. Så jag bloggar bara snabbt. I helgen har vi varit i stugan och vi gjorde inte så mkt då, vi tog det bara lugnt. Vi var ute och pimplade också, vi drog upp 6 st fiskar.. Pappa fastnade också med skotern för att det var vatten på isen.. läbbigt.. Snart ska jag äta glass och då går nog min huvudvärk över.. Idag var också den första skoldan efter lovet, och gud vad jobbigt det var. Det var ganska skrikigt, huvva! Ja, det var en kort uppdatering för idag. Hejj!

Linda, tjejen m. huvudvärk.. :(

Fredag!!! :)

Idag har jag varit m. Felicia, det var ganska roligt ;) Vi var inte direkt på stan elr så, vi var hemma hos mig..
Ikväll ska hela familjen (kanske, vet inte) åka till stugan, jag ska nog tjata och fråga om jag får ta med mig datan då.. hoppas!! :D om inte så blir jag :( Blää. Jag vill verkligen ha med mig den, annars blir jag sur för det finns knappt något annat att göra :p Vi ska kanske pimpla, pappa köpte bete :) Jag tycker att de är roligt att pimpla, men man måste vara så tyst. Det står jag inte ut med.. Suck. Men jag tycker ändå att det är roligt :)
Saga; när får du in bakgrunden?? Hoppas det går :)
Det där var bara en hälsning till www.cocoz.blogg.se . Jag vet inte direkt om du läser min blogg men annars mailar jag bara :) Hehheh:D Ååh vet ni vad?? Jag missade just Euphoria på radio! Av Loreen. I don't like it.. :p
Men jag orkar nog inte skriva mer idag, jag kmr nog bara ha tråk i stugan.. hejdå :)

Linda

Har fått en One piece <3

Jag i min onepiece <3

Jag och min syrra var på badhuset i Malmberget.. Det var ganska roligt, men vi bråkade ju lite men det var ju ganska roligt. Men vi var ju inte där så länge. Vi var där i en timme ungefär.. Efter det kom mamma direkt efter jobbet och hämtade oss o sen åkte vi till arbetsförmedlingen för att mamma skulle hämta några blanketter, och sen åkte vi på en stor marknad. En klädesmarknad och då fick jag min onepiece<3 Jag har alltid önskat mig en Onepiece, jag blev såå glad ;)
Imorgon åker vi kanske till sporthallen och hoppar i hoppborgarna.. :D När jag var liten tyckte jag att det var jättekul, likaså nu :D Jag tror att jag ska göra ett inlägg senare ikväll, nu ska jag bara ta det lugnt och titta på tv med min One Piece. Ha en mysig kväll ;)

Linda

Jag är rädd för;

1. Jag är lite mörkrädd :p
2. SPRUTOR. Usch :(
3. Insekter :p Inte alla men många...
Asså jag är typ rädd för ganska mkt, men jag kommer inte på något.. :p
Hejdåå då.
Linda

Bilden för idag... :D

Hehheh jag! :)
Forget what hurted you in the past!

Fara till bestizz:n eller vara hemma? :p

Jag vet inte vad jag ska göra idag, kanske går jag till Felicia ;) (Min bässa) Vi ska kanske göra något, vi hittar alltid på nåt. Jag vaknade kl. 6:00 av att pappa skulle åka till jobbet. Irriterande :p Jag kunde ju inte somna om.. det var jobbigt, jag gillade det inte.. Men jag gosade lite med Axa o hon somnade i min famn <3 såå gulligt! ;) Jag o min syrra tänkte åka på badet, men det blir nog ingenting av det. Felicia är lat och orkar inte komma till mejj, så jag ska nog knalla mig dit om det går bra för hennes mamma som tänker ringa snart, hoppas jag. Hon håller på o tjorva m. mejj lite bara :p Alltså jag längtar till sommar'n, jag vill att det ska vara varmt!! :) Jag längtar jättemkt! :) Är det inte andra som gör det också?? :D De blev ganska mkt smajlisar idag, hehheh:D Jag ska nog gå å möta Fliisaan snart, om hon får komma elr it :) Men de blir ingenting idag m. Fellis, fick typ veta det nu :( De känns så sorgligt för jag vill va m. henne.. jaja ni får ha en trevlig dag, jag kanske bloggar igen under kvällen.

Hejdå :D

Linda


Känner mig uttråkad.. på ett lov!

Är det annorlunda att man känner sig uttråkad på ett lov? Det är vad jag gör... :p Det känns så trist :(
Jag har suttit nästan hela dan i min säng förutom två timmar ungefär. Jag har också varit med min kompis i en timma.. Min syrra ringde och tjatade på att jag skulle komma hem också :p Jag hade ju roligt med min kompis, vi spelade ps3. Jag vann över spelet men inte över henne.. Jag fattade inte hur man skulle styra o sånt. Jag klicka bara på en massa knappar hela tiden. När jag kom hem (för att syrran ringde) så ville hon att vi skulle på badet eller att vi skulle bada hunden. Vi har ju inte ens hundschampoo. Gissa vad jag fått? Jag har fått 6 par öronhängen och en tröja från Kappahl. :D
Tjusiga Kan faktiskt ge er lite bilder på dem;
Rosa stjärnor!


Röda "knoppar"¨




Peace :)

Love is possible.

Det där var bilderna för idag. Jag har faktiskt inte haft med bilder på länge, så nu blev det många.
Det finns ju inte egentligen såå mycket att skriva om... Jag vet inte så mkt som jag kan skriva om mera idag.. Men jag ska i alla fall inte sitta så mkt vid datan imorgon, så jag kanske skriver imorgon, hejdåå:)
Linda


Har varit på Dundret med mina kusiner :)

Jag har just kommit hem från Dundret med mina kusiner. Och min jobbiga syrra, men strunt i det. Vad är det egentligen för skillnad på blogg.se och Stil här?? Jag fattar inte, det är väl samma förutom att man bloggar om stil där... ?? Jag vet inte. Men iaf, vi åkte på Dundret i ungefär 3 timmar ;) Vi kom bara mitt i allt till någon jättekonstig backe som inte fanns med på liftkorten :p Den åkte jag inte skidor nerför. Jag bara satt mig ner o då gled jag. Det var verkligen en hård backe... Efter en bit i den backen tog jag på mig skidorna. Jag gled nerför resten i Störtlopp, som verkligen var stört av mig. Jag hörde inte att min kusin ropade "stanna" och mitt i allting landade jag i ett hav av mjuksnö. Som tur var hade jag mina skidor på mig, annars skulle jag sjunka i all snön... :o Ja, en skida har ju lossnat. Jag har fastnat i liften två gånger. Och ramlat då också. Förutom till den randoma backen :p Då åkte jag me min syrra. :p Hon var taskig idag också, hon fick mig att förlora ganska mkt självförtroende, och det är viktigt o ha :( Jag vill ju ha kvar lite iaf:p Jaha... snart ska jag spela Sims, hejdå :D

Linda
hehhe höll på å skriva Lite iställe för Linda!! :D

TAAACK <3

Hej! Jag vill verkligen bara säga tack till Saga,  (Cocoz.blogg.se) som har gjort min nya header, taaack <3 Det var jättesnyggt, jag blev sååå glad:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag har jag varit på dundret, med mina älskade tremenningar <3 och min syrra o min pappa. Det var riktigt roligt, Vi åkte i tre olika backar; En liten bit av Fjällbranten, hela Pelikanen, och Soldalen. Jag hade riktigt roligt där :)
Vi åkte upp till Toppstugan också, och vi åt Varmkorv och jag och min bästis delade på en Fanta (Fast vi hade var sitt glas) och det var gott :) Sen köpte vi en bulla, och så fantasifulla vi är, tog vi med den i backen och när vi kom till ett speciellt ställe satte jag, min bästis och min syrra oss ner på marken. Och delade på bullan o drack lite Coca-cola som hon hade kvar. Strax ska jag åka till min bästis stuga i Rougajärvi, och det händer nog dåå att jag inte bloggar förän på Onsdag eller.. ja, kanske imorgon igen då. Ha ett trevligt lov i alla fall :) Fast ni kanske har haft lov.... :D Jaja, Hejs!

Linda




Hej! :D

Jag som gjort Lindas header heter Saga, och om ni inte ser designen- tryck på F5! Annars, om de är något annat med designen som är konstig, maila gärna och felanmäl till [email protected] så fixar jag den så snabbt jag kan!

Är du också intresserad av en gratis design? Maila till [email protected]!

// Saga- cocoz.blogg.se


Mår bättre nu :D

JAA! Jag mår mkt bättre nu! Jag tror att jag kan träffa mina tremenningar imorgon och då kan vi åka på dundret ;)
Kommer bli så roligt! Min pappa o min syrra åkte på en hundutställning i Kalix, och jag hoppas att Axa vinner ett riktigt braa pris :) det skulle vara så roligt om hon vinner ett pris istället för att få "Can not be judged". (Kan inte dömas) Ja, ni förstår. Det blir ju hennes första pris då, och hon är bara nio månader  Det skulle bli såå roligt o se henne med en rosett  Idag vet jag inte direkt vad jag ska göra.. Jag antar att jag bara ska ligga i soffan eller bara sitta i den här fåtöljen med datorn.. :) Jag ska helt enkelt ta det lugnt :) Ska nog spela lite Sims 2 också! Jaja, jag kanske bloggar mera ikväll, vi får allt se ;)

Linda

Kände för att blogga bara :)

Som rubriken lyder så kände jag bara för att blogga lite grann:D Jag mår inte så bra just nu, utan kag mår lika dåligt som i morse, men jag har inte spytt igen, som tur är!!! Jag har ju bara ätit skorpor, det är ju snällt mot magen.. :D Jag tror att min syrra åt upp alla riskakorna... Det var bara såna här Extra grejsimojs, det finns ju extra-chips o sånt... Ja, ni fattar nog (Hoppas jag). Hur känner ni er när ni egentligen är magsjuka?? Jag är hård i magen... Jobbigt :p Ska nog hämta några skorpor... Vet ni... det ända jag kan dricka o äta just nu är vatten o skorpor. Precis som i ett fängelse!!! Alltså jag känner mig inte så instängd eller så. Det känns bara som att man är i ett fängelse när man inte kan äta allt som man äter vardagligen :o Jag var dessutom inte i skolan idag, av alla dagar :p Det var ju idag klassen fick lov. Dessutom skulle vi få ha fredagsmys på matten, och vi skulle få ta med oss "en lagom mängd godis". Jag kunde ju tyvärr inte vara med, men jag ville verkligen vara med där. Vi skulle köra leken "Gemleken" där vars man har fyra gem var också skriver läraren en siffra på tavlan också ska alla ta upp så många gem så att det blir talet som står på tavlan. Om man har rätt taktik vinner man ofta :)
Just nu sitter jag här och kollar på tv, det är ganska tråkigt att bara sitta här... alltså jag vill faktiskt tipsa om en blogg om du vill ha en design... Hon är jätteduktig, du kan ju kolla in hennes blogg:
www.Cocoz.blogg.se
Hon är duktig på att göra designer om man kollar in hennes också. Hon har gjort en till mig, som hon kommer lägga in om några dagar. Först ska hon åka någonstans, så den kommer fram under nästa vecka. Idag har jag sovit två gånger. Det var riktigt bekvämt, för jag mådde väldigt bra efter dem sovstunderna. Jaja, nu ska jag nog spela lite Sims 2, hej då! :D

Linda

Hej alla :( Om ni inte gillar spya, borde ni inte läsa det här inlägget!

Jag sitter här hemma och är magsjuk... Jag har just spytt. Jag har spytt upp min frukost. Jag satte upp en grind så att Axa inte kunde komma o äta upp den... Det är ganska magiskt att jag orkar blogga utan att spy över datorn. Man liksom bara sitter här som att jag är frisk men jag mår jättedåligt. Radion väckte mig idag, och då mådde jag inte bra. Då kände jag att jag mådde illa, men inte att jag var magsjuk. Vi som skulle på en hundutställning imorgon... Dessutom är mamma o storasyrran också sjuka. Hunden ligger utanför grinden o gnäller för att hon vill komma in, men det får hon ju inte. Bläckigt med magsjuka... Jag är hungrig också... Men jag kan ju inte äta när jag är så här sjuk... Hoppas att jag inte är så sjuk hela lovet... Jaha... Men jag orkar inte blogga mera nu, håll er friska på lovet nu dåå....

Den magsjuke Linda.

hejj!

Snart får jag en ny design, Saga, TACK SÅ MKT! Jag är så glad över att du gör det här för mig!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
idag har det varit en alldeles normal dag, så jag har inte gjort något speciellt. Jag kom till skolan ganska tidigt men ändå inte, jag kom runt åtta. Jag gick till "Resurstiden" och eftersom att vi hade ett spanska tal idag. Jag pratade om rasen Norrbottenspets. "Mi tema es El lulú de Norrbotten" Var den första meningen. Det betyder; Mitt tema är Norrbottenspets. Jag hade också tagit med en bild på min hund Axa. Jag orkar inte skriva mera idag, så det var allt. Hejdå :)

                                Linda


RSS 2.0