Kväll.

Hej, nu har jag inte bloggat på ett tag, kanske sen torsdag och över helgen var vi i stugan och jag hade inte tillgång till nätet då. Det var synd... :( Idag kom jag till skolan igen och det var ganska tråkigt i skolan, men ändå ganska tråkigt... Jag kom till skolan ungefär vid åtta tror jag, eller lite senare. Allra först så hade vi SO, sen hade vi matte och efter det hade vi Engelska som sista lektionen. Till lunch så hade vi Spaghetti Bolognese och det var ganska gott, åt ganska mycket faktiskt. Vi har ett läxförhör på fredag, men nu måste jag gå.
Hejdå!

Linda

Tjej med huvudvärk...

Hej alla glada utan och med huvudvärk... Det är jobbigt med huvudvärk... Ska snart äta lax med räkor på sidan. Det blir säkert gott, om dem inte blandar ihop allt till en läbbig sörja...Men vad tycker ni om den nya kungliga babyn, som enligt Kissie, utnyttjas i reklam? Jag tycker verkligen att det är taskigt att göra så, barnet borde få vara normal ett tag i alla fall.... Men det tycker väl inte 3-bolaget! Dem tycker väl att det är helt okej, men vad tycker Viktoria o Daniel? Man blev ganska irriterad. Men jag tycker att namnet Estelle är jättefint! Skulle själv vela heta Estelle, istället för Linda... Estelle låter ju finare, faktiskt... '-'

Här sitter jag o lyssnar på Nicki Minaj; Super Bass. Direkt jag hörde den fastnade jag i den. En av mina favoritlåtar. Men idag har jag bestämt mig för att försöka få fram en bild på gullevovven... det är svårt att fota henne med datorn, men idag ska jag lyckas:) Ja, vad ska man mer säga då? Jag har varit hemma hela dagen, mår inte så bra. Mamma har varit på Coop Forum i Gve och köpt lite varor, Chips o fruit shoot. Namnam:) Fruit Shoot är en juice, och den är jättegod<3 Men vem tror ni vinner årets melodifestival? Eftersom att Loreen kom direkt till final så tror jag att hon vinner, det skulle vara jätteroligt om hon vann, då skulle man ju bli glad, faktiskt :) Ja, men nu ska man försöka ta en liten bild på vovven med datan, 

hejdå :) 

Linda  


God kväll på er :)

Just nu ligger jag i min säng... men jag mår bättre. Det är ju bra, i alla fall.
Idag har det varit ganska många personer hit... eller i alla fall två, men det är väl rätt mycket i alla fall... Har inte så mycket att blogga om, jag vet inte ens vad jag ska skriva, så hejdå:)

Linda

Sjuk :o

Just nu så är jag sjuk, jag har behov att gå på toa hela tiden, ni fattar nog :(
Det känns så tråkigt... det började igår kväll, runt 9 ungefär... Jag känner mig ganska illamående, har slem i halsen, huvva usch! Tror man måste hämta mobilen, kanske fått nå sms från en tjej i min klass... Just nu är en sotare här... han kollar på våran kamin. Sen ska han kolla på röret i mitt rum.
Ja, jag har ett rör som går från golvet ut i väggen, det är ut till skorstenen... ska dessutom fråga om han vill köpa kakor, vi ska samla in ännu mera till en klassresa. Jag tror just nu också att min syster (som är förkyld) har börjat smitta mig... huvva :o Jag har börjat nysa i alla fall. Jag är lite blyg för honom... men nu är han uppe på taket, och han köpte dammsugare:D Dagnys dammsugare.
Jaa.. har inte mycket mer att säga, men hejdå :)

Linda

Bara lite nu:)

Hej! Jag tänkte bara ge er lite snabb info.. om ni skulle vilja kontakta mig om någonting som ni inte skulle vilja säga rakt ut på bloggen, så skriv bara en kommentar så får ni veta om adressen, jag skriver inte bara ut den såhär på ett inlägg, för det innehåller mitt efternamn o hela rubbet. Jaa.. ni får helt enkelt lämna en kommentar i detta inlägg. Hejdå o go natt :)
Linda

Hejj:)

Hej på er:) Just nu sitter jag o snackar skype igen.. jag kanske har skrivit upp de någon gång... vet inte. Jaa.. idag har det varit basdag, och det var ju ganska... tråkigt. Jag valde Spanska idag, men vi skulle först samlas i blå sal i skolan. Vi har dessutom fått fiskar, både små, och några som är ganska stora. Vissa som är nästan genomskinliga, och vissa som är röda. En av dem heter Nemo, det har två tjejer i min klass bestämt :) Bra namn, va? :D Själv har jag haft fiskar, men det var när jag var liten, och det var väl när man var nio, typ :) Ungefär, jag vet inte direkt, men säkert fem år elr ännu längre.
Jag tror att jag vill ha fiskar igen, men vet inte när man skulle skaffa fiskar i sånt fall, kanske när jag blir vuxen o flyttar hemifrån. Dem behöver ju bara få mat då o då, inte så ofta:) Om man skulle ha ett jobb då som behöver mycket tid elr nå sånt.

Vi slutade skolan efter lunch idag, och vi fick semlor i skolan vid lunch. Efter det gick jag direkt hem och så när man kom fram gick jag ut med hunden, och när jag kom ner efter en kurva så skulle jag fota hunden, och viftade med en vante ovanför kameran, det gick ju inte så bra då... suck.
Hon hoppade upp för att ta vanten, men missade, slog till mig i ansiktet med en av tassarna och rev mig på kinden, aj aj aj. Det gjorde ont, och jag tror att jag har ett ärr kvar, fortfarande :o De känns inte bra. Nu orkar jag inte mer idag, tycker själv att det blev ett ganska långt inlägg, men jag ska nog ändå ordna en liten bild:) Hejdå :)

Linda



Good Morning!

Hej på er... Just nu är jag såååå arg! Mamma skulle ju komma o möta mig, och hon sa att hon bara skulle gå på toan först. Hon skulle komma o möta direkt efter det. Vad gjorde hon då då???? JO; Hon skiter i mig totalt, sitter vid min data. Jag ser att den ligger vid hennes plats vid köksbordet när jag kommer hem. Den är på. Hon sa att hon just kom in genom dörren, men varför är hon inloggad då!? JAG BLIR SÅ ***** ARG!!!! Tycker inte direkt att det är så ok. Gissa vart man mötte henne... jo... om vi säger så här:

Alltså visst är det irriterande?! Man har gått långt, och hon har hunnit gå en bit... Hon mötte mig typ JUST VID HUSET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Suck. Jag är svinsur på henne nu...
Men nu ska jag sluta sura. Vi har fått en läxa idag, och läxförhöret är till Fredag... i Engelska vi ska kunna hela s. 33 i textboken :p Den sidan heter Good Morning, som i rubriken...  Men jaa... vi har varit på Gällivare Sjukhus med hela skolan idag och vi var där när en författare skulle hålla en föreläsning om mobbning. Hon hade själv varit mobbad som liten, gud vad jobbigt :o När hon bytte skola började hon bli mobbad, och det lät inte så roligt, jag tror ingen skulle njuta av det precis :O
Man får ju skuldkänslor, kanske, när man blir vuxen. Hon sa att den som mobbade henne fick det, och jag tycker att det är bra!!! :D Jaa... vi tog ju bussen dit och tbx och det var ju ganska roligt, men varmt :p Kunde knappt andas i matsalen på skolan, så varmt var det, solen har skinit så det räcker för idag, tror jag :)
Men jag ska uppdatera mig imorgon igen, hejdå :)

Linda

God kväll alla ;)

Idag har det varit en rolig dag som jag har tillbringat med min älskade bestizz<3 Hon är snäll och sööt och bor bara en bit ifrån mig ;) Hon heter Felicia, men mer säger man inte. Vi har varit bästa vänner i sju år, ungefär. Det har varit roligt, och jag har verkligen njutit!!!
Som ni ser, jaaa.... jag har glasögon även om jag inte har det på andra bilder, men jag ville få fram sanningen... Man ser ju bättre det är verkligen skillnad! Tjejerna i klassen tyckte att jag såg fin ut i dem, och det är jag tacksam över... ;)
Jag gick till Felicia vid 12, och det var roligt hos henne ;) Vid tre kom vi hem till mig och då var vi ute lite med Axa (min hund).
Jag vet inte direkt vad jag ska säga nu, men godnatt:)

Linda


Hej ;)

Det här är min nya blogg istället för webtjejen.blogg.se... bara så att ni vet ;)
Ja... jag har en ny bild också... nån som kan göra en fin design gratis åt mig?? Det vore verkligen snällt ;) Vet inte hur man gör heller... så om nån av er vet hur man gör, säg bara till mig dåå :)
Idag ska jag nog dra till min bästlång a vän som har lovat mig en semla! Vi ska få se hur det blir det blir, om hon inte har ätit den redan. Snackar just nu med henne på Skype, om ni undrar :D
Hoppas man får smaka, hon har ju bakat den själv igår, hoppas den är god!!! :)
Jaa... vet inte direkt vad man ska skriva när klockan bara är 10:15... det har ju inte gått så lång tid!
Men jag ska iaf till henne efter lunch... kl. 12!!! Jag går alltid till henne vid elva så är vi hemma hos mig tre... men nu får jag väl gå hem med henne kl. 4 istället. Då ska vi göra någonting här ;)
Men jag vet inte vad vi ska göra då, vi får väl hitta på nåt :) Men jaa... jag vet inte vad det blir till lunch. Ska fråga, annars kan ju alltid jag göra lunch, kanske makaroner och korv eller nåt, det är ju lätt att laga till ;) Makaronerna tar ju bara 8 minuter, och att steka falukorv tar kanske bara lika lång tid, alltså lunch på en kvart typ, 16 min. ;) Då kommer jag snabbare till min bestizz.
Ha en trevlig dag :D

Linda

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0