Hej hej!! Jag längtar.. ♥

Ja, som rubriken lyder; Jag längtar till PITEÅ ♥ Det kommer bli bara såååååå kul! Där bor mina favvotremenningar, en av dem äger bloggen www.mittlillalife.blogg.se du borde kolla in den, den är jättefin:) Imorgon köper vi en ny bil! Då ska vi nog åka med den till Piteå, jag hoppas på det. Jag hade velat ge er en bild, alltså den fanns inne på Blocket.se men sen när jag tog en länk från facebook som jag skickat till min tremenning funkade det inte, ägaren av bilen hade tagit bort annonsen, bad luck. Idag har det varit en lång dag.. suck. Jag är ju jättetrött, jag ska typ gå och lägga mig så jag somnar senast 11. Annars brukar jag kanske somna tolv, beror på hur trött jag är. Jag kom till skolan någon timma innan vi började, jag skulle ju äta på skolan. Det skulle min kompis också, som ni ser på bilderna i förra inlägget göra ;) Jag var ju jätteduktig på att komma ihåg nyckeln till skåpet i skolan idag. Men nu har jag hittat nyckeln, och då ska jag inte tjorva med det. Men jag klarade av alla lektioner idag i alla fall, men imorgon måste jag skärpa mig med nyckeln... Det är så att min SO - lärare inte vill förvara mina böcker i hennes klassrum en natt till. Då får jag förvara dem någon annanstans. Eller, inte böcker, utan anteckningar. Viktiga anteckningar, om vulkaner som jag ska göra en rapport om. Dock hoppas jag att man inte ska redovisa det muntligt.. hon har ju inte sagt någonting. Jag tror man gör muntliga först i nian :) Då ska man sitta å ha en diskussion, jag vet inte nåt om det. Jaha.. men nu ska jag gå, hejdå ♥ :)
Ha det gott/Linda

Spanska läxa till imorron?

Ja, det är nog så :( Asså det är inte egentligen så bra att jag sitter vid datorn nu, men jag ska ge er lite bilder från dagen :D
RAWR!! XD
RAWR! :D
Häxa, eller? Neej du är INTE en häxa :)
Hahha leker du kurragömma? :D
Kurragömma?
Ja, det där var allt för dagen! ;D
Linda

Har sovit över hos min kompis Felicia :)

Ni ska få lite bilder av mig:
Hahha Felicia skrattade <3 Gud vad vi hade roligt; och ja, den är tagen på en affär!! XD
Felicia, kompizz:D
I helg sov jag över hos flickan här ovanför!! :) Jag fick sova på en stor luftmadrass. Vi var på stan också, och då fikade vi Danskt Wienerbröd, och Felicia tog också det, också delade vi på en coca-cola :) Hennes pappa var också med. Vi gick lite på Kicks också, Lindex å sådana affärer :) Hennes pappa gick in på Dressmann och köpte ett par Jeans, sen gick vi till Fiket Vetehatten. Då träffade vi en annan kompis till oss. Sen kom jag hem till henne, och då gjorde vi några diskussioner om övernattningen, och mitt i allt sa hennes pappa att det var okej! Då blev vi glada. Då gick vi hem till mig och packade. Efter det for vi till affären. Då fotade vi också, det är ju då vi fotade bilderna som var här uppe :) När vi skulle fota båda oss gick det inte så bra, Felicia var ganska flummig. Jaha.. men nu ska jag gå. Nu är det också bara 6 DAGAR kvar till Piteå, åååh vad jag längtar.

Ha det gott!

Linda

Heej, nu byter jag tillbaka till den här bloggen. Vad kommer hända om jag inte klarar provet?? :c

Ja, det är en fråga jag verkligen vill ställa till SO - läraren. Om jag inte klarar provet vet jag inte vad som kommer att hända. Hoppas jag klarade det, även om jag sa Amerikanska kyrkan istället för Ortodoxa. Sen var det en annan fråga på slutet som jag inte kunde. Annars kunde jag allt! Idag på Engelskan hade vi 'Speed-dating' med den som satt framför där vars man skulle berätta om en påhittad person. Man liksom bara flyttade en plats, och sen skulle man liksom skriva om sig själv också. Sen började jag gå hem, och när jag kom och skulle ta nyckeln; borta. Nyckeln hade min dumma Syrra tagit nyckeln med sig till skolan. Hon var JÄTTEDUM! Asså förra GÅNGERNA det hände fick jag vänta utomhus i kanske två timmar. En gång 3, tror jag. Jag ville bara sova på bron, då. Satt & läste, det var inte direkt så himla kul. Då fick jag gå till en granne här och fråga om en telefon.. Jag ringde o ringde till en kompis men hon svarade aldrig, så jag gick bara till henne. Då såg jag hon komma med taxin, och blev väldigt lättad. Som tur var fick jag vara hos henne, för hennes mamma. Tack <3  Mamma hämtade mig typ runt halv 3, eller 3, och då for vi hem till mejj. Efter ett litet tag hämtade hennes pappa henne :( Lite trist. Men nu sitter jag och pratar skype med henne :D Jahapp. I helg säger mamma att vi ska ha en städarhelg, men det vill jag ICKE. Jag har haft jobb hela veckan, usch :( I helg vill jag vila ut mig, bara vara med kompisar. Ikväll ska jag fråga om jag bara får städa mitt rum, inte jättemycket i huset. Jag kan torka av bordet i TV-rummet, mer orkar jag inte :( För alltså varför ska jag hålla på? Jag vill göra annat.. ;-) Inte städa, det är det tråkigaste man kan göra på en helg. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, tyvärr :c Nu ska jag sluta blogga, men ni får lite bilder.

Min lilla voffsing <3







jaha, det där var ju en liten bildbomb, både på mig o Axa <3 Jahapp. Nu ska jag sluta skriva, vi får se om jag skriver imorgon igen, annars hörs vi väl på Söndag, eller nån gång under nästa vecka.

HEJDÅ!! :)
Linda

RSS 2.0